Led är värt för företag att satsa på

Det gäller att planera sina inköp så att man inte betalar onödigt mycket i skatt. Vi bor i ett land som i grund och botten drivs av skattepengar och därför är skattsatsen väldigt hög jämfört med andra länder i Europa. För företagare så finns det flera smarta knep att undvika att betala onödigt mycket i skatt, genom att exempelvis göra en investering som gynnar ens företag på lång sikt.

Sänk företagets elkostnader med led armaturer

Genom att investera i en led armatur så sänker du dina elkostnader markant. Led lampor reducerar mängden el med ca 55-80% beroende på tidigare ljuskälla. Det är också ett klimatsmart beslut att välja bort halogen och andra lampor som är utdaterade och släpper ut mycket koldioxid i onödan. Led armaturer är underhållsfria vilket betyder att du slipper byta ut och underhålla belysningen som man i annat fall tvingas göra regelbundet. En led armatur innefattar även led paneler, led spotlights och andra sorters lampor som drivs av lysdioder som primär ljuskälla.

Vägbelysning kan också vara aktuellt för en del företagare

Vissa företag ansvarar och äger sin platsbelysning runt sitt lager eller fabrik. Att byta ut metallhalogen lampor som vanligtvis används för vägbelysning till fördel är ett mycket klokt beslut av både ekonomiska och praktiska skäl. Områden som drar nytta av kraftfulla led lampor anses mer trygga av allmänheten. All vägbelysning kommer i slutändan att dra nytta av led teknologin.

Add a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *